Filter:   "Gourmet"                

wijk:

Klik voor contactgegevens
wijk:

Klik voor contactgegevens
De zure
wijk: Zurenborg
Dageraadplaats 4
2018 Antwerpen
Klik voor contactgegevens

Wo-Vr: 17.00-20.00

Goed nieuws! Want ook tijdens de lockdown kan jij genieten van al het huisgemaakt lekkers van De Zure. Kleine hapjes, volledige maaltijden of heerlijke desserts: bij ons zit je goed.

Wattman
wijk: Zurenborg
Tramplein 3/4
2600 Antwerpen
Klik voor contactgegevens

Vr-Zo: 14.00-20.00

In het centrum van de hippe wijk Zurenborg ligt de Wattman.
Het prachtige hoekpand leent zich uitstekend voor dit huiselijk pretentieloos restaurant.
De ideale plek om koffie te drinken, te aperitieven of gezellig met vrienden te eten en te drinken!

Dôme sur mer
wijk: Zurenborg
Arendstraat 1
Antwerpen 2018
Klik voor contactgegevens

Vr-Zo: 17.00-19.00

Vijftien jaar geleden opende Julien Bobichon Dôme’s zusterrestaurant: Dôme sur mer, en dit in een 19de eeuws hoekpand in de Antwerpse art-deco-wijk Zurenborg.

Voor Julien gold er maar een regel: uitzonderlijk verse produkten bereiden op een zo eenvoudig mogelijke manier zodat het produkt helemaal tot zijn recht komt.

Vandaag hebben Evangeline en Frédéric Chabbert het restaurant overgenomen en volgen diezelfde gedachtengang. Ze willen zo dezelfde originele sfeer die Julien creëerde behouden.

Vanuit de open keuken worden de gerechten rechtstreeks vanop de plancha bereid en zie je hoe de zeevruchtenschotels en oesters à la minute worden geopend.

U kan onze gerechten afhalen rechtover ons restaurant Dôme in de Grotehondstraat 2, 2018 Antwerpen.

May's
wijk: Zurenborg
Dageraadplaats 11
2018 Antwerpen
Klik voor contactgegevens

Do-Zo: 16.30-20.30

Tot onze grote spijt moeten we ons restaurant sluiten conform de maatregelen van de Belgische Overheid. Alle reservaties vervallen tot en met 3 april 2020. Onze excuses voor dit ongemak.
Wij zullen wel beschikbaar zijn om uw favoriete May's gerechten te bereiden en u kan deze afhalen of levering (max 2km) tussen 16u30 en 20u30 op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag. Bestellen kan telefonisch op 03/235.98.42

Bien Soigné
wijk: Sint-Andrieskwartier
Kleine Markt 9
2000 Antwerpen
Klik voor contactgegevens

Do-Za: 15.30-17.30

Het ziet er naar uit dat het toch nog even zal duren voor we jullie terug mogen ontvangen in Bien Soigné. Het lijstje met klusjes is ondertussen volledig afgevinkt en dan zit er maar één ding op: start cooking! Vanaf heden voorzien wij op donderdag, vrijdag en zaterdag een kleine selectie van Bien Soigné klassiekers om uit te halen op u vertrouwde adres.
Onze vernieuwde website is in volle ontwikkeling. Voorlopig kan u enkel telefonisch bestellen. Onze webshop zal eerstdaags online komen om online uw bestellingen door te geven. Onze afhaal-momenten zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 15.30u tot 17.30u.Daarnaast voorzien we ook een gratis delivery voor Linkeroever 2050 tussen 18u-19.30u vanaf 25€

Danieli Il Divino
wijk:
Beukenlaan 12
Antwerpen 2020
Klik voor contactgegevens

ma-zo: 17.00-21.00

Type keuken: Italiaans
Etablissement: restaurant

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen onze gerechten afgehaald worden tussen 17.00u en 21.00u om er thuis van te genieten!
Suggesties dienen steeds 1 dag op voorhand besteld te worden. Afhaalmenu

Het Italiaanse restaurant Danieli Il Divino is één van de meest trendy hotspots in het Antwerpse en bij iedereen gekend om zijn ambiance en top locatie.
Het decor in het voormalig koetshuis van Kasteel den Brandt oogt indrukwekkend. De eyecatcher is ongetwijfeld de glazen veranda. De zaak ademt allure & grandeur, de meubels zijn bekleed met operarode stoffen en op tafel ligt smetteloos wit linnen. Onze vlotte obers in bedienen u in een klassieke en verzorgde brasserietenue.

Koffiebar Frits
wijk: Zurenborg
Draakstraat 2
2018 Antwerpen
Klik voor contactgegevens

ma-vr: 9.00-14.00

za-zo
Etablissement: koffiehuis

Enkel takeaway

Bij Frits kan je terecht voor een lekkere koffie, thee of (huisgemaakte) limonade en ook om een kleinigheidje te eten.
Elke week serveren we ook wisselende lunchsuggesties in de vorm van versgemaakte dagsoep, salades en/of noedelsoepjes.
Cake, taart en chocolate chip cookies bakken we in onze oven die centraal staat in de bar. Zo zorgen we ervoor dat we elke dag verse, huisgemaakte zoetigheden in huis hebben!

InVINcible
wijk: Historisch Centrum
Haarstraat 9
2000 Antwerpen
Klik voor contactgegevens
Type keuken: Belgisch, Frans
Etablissement: restaurant, wijnbar

Gedetailleerde informatie over menu's en openingsuren vindt u op www.invincible.be.

Sommige chefs volgen trends, andere de seizoenen en nog andere laten zich inspireren door wat hun leveranciers in het aanbod hebben. Chef Kenny Burssens volgt in zijn keukenverhaal de laatste twee elementen.